Andlig konst och juvelerna som skapade det

Du måste ha lyssnat på många typer av konstnärer, men jag är väldigt säker på att du kanske aldrig har hört talas om en andlig konstnär. Det betyder inte att de inte finns överallt som andra konstnärer, men de är svåra att hitta. Dessa konstnärer har några speciella typer av förmågor genom vilka de kan visa oss något som vi inte ser i vardagen. Många tror på det paranormala och det efterlevande. Och en andlig konstnär har dessa förmågor genom vilka han skapar sin konst, ibland på vägg, tallrikar, kaffesump och till och med ibland på bordet också. Det finns inga begränsningar för det. De gör bara en visualisering, och vad som helst för de bara använder det för konsten. Andliga konstnärer visualiserar inte bara saker som de bara omvandlar i sin fantasi (läsningar, ritningar, symboler och texter till fysisk form av konst och de känner till det unika i sitt arbete, så de säljer det via många plattformar som finns tillgängliga nuförtiden.

Vissa andliga konstnärer gör målningarna enligt vår drömtolkning. Vårt jobb är bara att berätta för dem vad vi har sett i våra drömmar, och den andliga konstnären använder bara sin fantasi för att kontrollera vilken ande som är relaterad till drömmen, och de gör målningen varhelst vi vill. De är så mycket andliga och använder sina mediala förmågor. De säger att detta kallas “kanalisering” vad de får från andra världen, vilket inspirerade dem att göra fantasin. De drar först det i sin fantasi och för sedan över det fysiskt.

Den vanligaste frågan kommer som man kommer att tänka på när vi tänker på andlig konst, varför skapades denna konst? Andliga konstnärer som svarar på detta, den här konsten ger dem möjlighet att ansluta sig till den levande världen. Kanske är det inte alltid avsett för någon, men är en lättnad för konstnärerna att uttrycka vad som kommer in i sitt hjärta och sinne. Det är inte så lätt att visa allt som du ser i dina drömmar eller fantasi. Det behöver utmärkta färdigheter annat än traditionell konst / målning.


Många konstnärer skapar dessa målningar eftersom de vill ge lugnande lättnad till någon eller en målgrupp som den tänkt sig. De vet hur det kommer att se ut för dem och vad bilden säger till dem. De vet att deras arbets syfte är att gå på en väg som läker andra och sig själva. Sätt tro på andra sinnen och de blir stressfria.